Undervognsbehandling i Vig

Undervognsbehandling
- Derfor er det vigtigt

Rustbeskyttelse og undervognsbehandling er langt hen ad vejen den samme behandling, men i teorien er der alligevel forskel.

Mens undervognsbehandling primært er behandling af den synlige del af bilens undervogn, er rustbeskyttelse langt mere dækkende og effektiv, da denne behandling indbefatter rustbeskyttelse af motorrum, døre, klapper og hulrum. Det anbefales, at bilen får rustbeskyttelse og undervognsbehandling hvert andet til tredje år. Vi tilbyder både vedligeholdelsesbehandlinger og komplette behandlinger af din bil.

Den bedste undervognsbehandling

Ved en komplet undervognsbehandling bliver både undervogn, hjulkasser, hulrum og døre beskyttet imod rust. En vedligeholdelsesbehandling af bilens undervogn er til gengæld mere individuel fra bil til bil, og her behandles kun de områder på bilen, som trænger til det. Undervognsbehandlinger bør altid være en fast del af din bils pleje, da regelmæssige behandlinger sikrer, at din bil kører optimalt året rundt. Kort sagt gør undervognsbehandlinger din bliver mere modstandsdygtig over for det danske klima, som slider hårdt på bilens undervogn.

Det er altså godt givet ud at bruge penge på undervognsbehandling, da bilen herigennem får de bedste betingelser for at køre og derfor holder i flere år. Ligesom at dyr og mennesker skal plejes, kræver biler også regelmæssig pleje for at sikre en lang levetid. Vores undervognsbehandlinger er altid grundige og udført af mekanikere med mange års erfaring. Vi er et certificeret AutoMester-værksted, og derfor kan du trygt overlade din bil i vores hænder.

Giv bilen en undervognsbeskyttelse i dag

Er det lang tid siden, at din bil sidst er blevet undervognsbehandlet? Så kan du til hver en tid kontakte os. Vi har mange års erfaring med undervognsbehandling og tilbyder også en lang række af andre ydelser til din bil.

Du kan ringe til os på telefon: 59315373 eller sende en e-mail til: mads@vigautocenter.dk. Igennem årene har vi hjulpet mange bilejere i Odsherred, Vig og Nordvestsjælland og hjælper også gerne dig! Vi har levetidsgaranti på undervognsbehandlinger, hvilket betyder, at vi garantien gælder og holder i hele bilens levetid, hvis bilen vel og mærke bliver behandlet hvert tredje år. 

Telefon & Mail

59 31 53 73

mads@vigautocenter.dk

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder