Service af el-bil

Elbiler kræver mindre service og færre reparationer end almindelige benzin- og dieselbiler. Det skyldes, at elbiler har færre dele, som kan blive slidte. F.eks. er der ingen motorolie, og der er derfor ikke behov for at få skiftet olie, filter og lignende.

Har du en elbil, er det dog alligevel vigtigt engang i mellem at komme forbi et autoværksted og få et servicetjek. I en elbil arbejder bremserne på en anden måde end i en almindelig bil, da man ofte motorbremser blot ved at slippe speederen i stedet for at bruge bremsepedalen. Derfor kan bremserne have tendens til at sætte sig fast eller blive rustne, da de ikke bliver brugt i samme grad som i en almindelig brændstofbil.

Undervognsbehandling af elbiler

På samme måde som en almindelig brændstofbil er det en god ide at undervognsbehandle sin elbil, så den er beskyttet mod rust. Her er det dog vigtigt at være opmærksom på fabrikkens forskrifter. Der kan være komponenter, som ikke må blive sprøjtet, og derfor skal overdækkes, eller andet, som det er vigtigt at være opmærksom på. Hos Vig Autocenter har vi flere års erfaring med undervognsbehandling af elbiler, og vi sørger altid for at overholde fabrikkens forskrifter, så du får den optimale behandling og service af din elbil.

Hvor ofte skal en elbil til service?

Der kan ikke siges noget helt konkret om, hvor ofte en elbil skal til service. En tommelfingerregel er, at de fleste elbiler kører ca. 30.000 km mellem hver service eller 1-2 år. Her er det igen vigtigt at følge fabrikkens forskrifter, da det er forskelligt fra elbil til elbil. Er du i tvivl, står vi altid klar til at give dig et fingerpeg om, hvorvidt det er tid til service. Vi er godkendte til at servicere mange forskellige mærker, og vi bruger kun godkendte reservedele.

Hvad koster service af en elbil?

Når din elbil skal til service afhænger prisen af flere forskellige faktorer, herunder model, alder samt om der er tale om vedligeholdelse eller en omfattende skade. Ring endelig til os for et konkret og uforpligtende tilbud på service af din elbil.

Kontakt Vig Autocenter A/S for professionel service af din elbil

Hos Vig autocenter i Odsherred, nær Holbæk, er vi certificeret og dermed kan vi tilbyde topprofessionel service af elbiler. Vi tror på, at fremtiden kører på el, og derfor har vi brugt tid og ressourcer på at specialisere os i netop elbiler og service heraf. Vi holder os desuden opdateret og følger udviklingen, så vi altid kan tilbyde dig den bedste og mest moderne service af både el- og hybridbiler.

Ring til os på tlf.: 59 31 53 73, hvor du kan booke tid til serviceeftersyn, men hvor vi samtidig også altid sidder klar, hvis du har brug for et råd eller gerne vil vide mere om, hvilke ydelser vi kan tilbyde, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Telefon & Mail

59 31 53 73

mads@vigautocenter.dk

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder