Rustbeskyttelse i Vig

Rustbeskyttelse af bil
- Derfor er det vigtigt

Det danske klima er hårdt mod undervognen på din bil. I Danmark er luftfugtigheden høj året rundt, og særligt vintermånederne hvor temperaturen veksler mellem at ligge lige under og lige over frysepunktet, sætter sine spor på bilens nedre metaldele, som udsættes for salt fra vejene. Og salt og metal er ikke en god kombination. Biler er ganske enkelt ikke produceret til det danske klima, så derfor bør du som ejer rustbeskytte din bil inden brug for at undgå unødvendige skader og regninger. Jo tidligere bilen bliver rustbeskyttet desto bedre.

Hvor ofte skal en bil rustbeskyttes?

Du bør rustbeskytte din bil med jævne mellemrum. Det anbefales, at bilens undervognstilstand tjekkes hvert andet til tredje år. Det kan variere meget fra bil til bil, hvor ofte det er nødvendigt med rustbeskyttelse. Jo mere du kører i salt og sne og på grusveje, desto større sandsynlighed vil der være for, at bilen oftere har brug for rustbeskyttelse. Hvilken rustbeskyttelse, der er den bedste, afhænger af bilen.

Ligeledes er der ingen fast pris på rustbeskyttelse, da prisen afhænger af bilens størrelse. Hos Vig Autocenter er vi i stand til at vejlede og rådgive dig om, hvilken rustbeskyttelse der egner sig bedst til netop din bil. Vi garanterer, at behandle din bil godt, samt at den behandling din bil får er af højeste kvalitet. Vi er et certificeret AutoMester-værksted, og derfor kan du trygt overlade din bil i vores hænder.

Få rustbehandlet din bil i Vig i Odsherred i dag!

Har du købt ny bil, som skal rustbeskyttes inden brug? Eller er det længe siden, at du sidst har tjekket op på din bils undervognstilstand? Så kontakt os!

Vi har mange års erfaring med rustbehandlinger og tilbyder også en lang række af andre ydelser til din bil. Du kan til hver en tid kontakte os på enten telefon: 59315373 eller e-mail: mads@vigautocenter.dk. Igennem årene har vi hjulpet mange bilejere i Odsherred, Vig og Nordvestsjælland og hjælper også gerne dig.

Vi har levetidsgaranti på rustbeskyttelse, hvilket betyder, at garantien gælder og holder i hele bilens levetid, hvis bilen vel og mærke får rustbeskyttelse hvert tredje år.

Telefon & Mail

59 31 53 73

mads@vigautocenter.dk

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder