Service af hybridbiler

Når en hybrid- eller en plug-inhybridbil skal serviceres, er der to forskellige drivlinjer, som skal have opmærksomhed. Den elektriske del af biler kræver dog i langt de fleste tilfælde et minimum af service, imens den motordrevne del stadig kræver fx olieskift, skift af filter og lignende. Derfor vil intervallerne mellem servicetjek på hybridbiler ikke være særlig meget anderledes end ved almindelige benzin eller dieselbiler. Det er blot andre komponenter af bilen, som der vil være behov for at få serviceret.

Jævnlig kontrol med bremserne i hybridbiler

I både el- og hybridbiler fungerer bremserne på en anden måde end i en almindelig brændstofbil, og mange vil have tendens til at motorbremse i stedet for at bruge selve bremsepedalen. Det kan få bremserne til at ruste hurtigere eller sætte sig fast, og derfor er det ekstra vigtigt, at du løbende får tjekket bremserne, så du er sikker på, at alt er, som det skal være. Det anbefales at man gør det til en vane jævnligt at bruge bremsepedalen, fremfor udelukkede at benytte motorbremsen.

Hvornår skal en hybridbil til service?

Hvor ofte din hybridbil skal til service er svært at give et konkret svar på, da det er meget forskelligt fra bil til bil alt efter mærke og model. Det handler i stedet om at følge fabrikkens forskrifter, så din hybridbil på den måde får den mest optimale service. Hos Vig Autocenter er vi godkendte til at servicere mange forskellige mærker og modeller indenfor hybridbiler, og vi bruger altid kun godkendte reservedele. Vi står desuden altid klar til at hjælpe dig, og vi giver gerne et fingerpeg, hvis du er i tvivl om, om det er tid til service.

Hvad koster service af en hybridbil?

Prisen på servicering af din hybridbil afhænger af både mærke, model, alder samt hvilken form for service, der er tale om. Tøv ikke med at ringe og få et uforpligtende tilbud eller et fingerpeg om prisen på den hybridbil, du har.

Få professionel service af din hybridbil hos Vig Autocenter A/S

Har du en hybridbil, som skal til service, er du mere end velkommen til at kontakte Vig Autocenter A/S i Vig i Odsherred. Vi er et certificeret autoværksted, som tilbyder professionel service af både el-, hybrid- og plug-in hybridbiler. Vi tror nemlig på, at fremtiden kører på el, og derfor bruger vi også tid på løbende at holde os fuldstændig opdaterede om udviklingen inden for service af el- og hybridbiler.

Desuden går vi altid langt for dig som kunde. Lige fra det øjeblik du kommer ind på værkstedet, og lige indtil du igen er godt kørende. Tøv derfor ikke med at kontakte os på tlf.: 59 31 53 73, hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke tid til serviceeftersyn af din hybridbil. 

Telefon & Mail

59 31 53 73

mads@vigautocenter.dk

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder