Undervognsbehandling i Vig

pava-trans.pngKlik her for at booke tid og læse mere om produktet

Pava undervognsbehandling

For at din bil kan køre optimalt hele året rundt, så bør en årlig undervognsbehandling være en fast del af bilens pleje. Især i det kolde, skiftende danske vejr er det en god idé at beskytte bilen mod rust. Vores grundige undervognsbehandling sørger for at forebygge rust og gøre bilen mere bestandig over for vejrets rasen.

En godt beskyttet bil kører længere

Og med længere mener vi ikke kun her og nu. Med en regelmæssig undervognsbehandling bidrager du til at skabe de optimale betingelser for, at din bil også kan holde i mange år fremover. Hos Vig Autocenter er vi en stab af dygtige medarbejdere, som er grundige i vores arbejde og inspirerer din bil med største kyndighed. Vi kan hjælpe med rustbeskyttelse og undervognsbeskyttelse af din bil hvad enten du er indehaver af en Volvo, VW, Toyota eller en helt fjerde bil.

Kvalitetsbehandling til din bil

Vælger du at komme til os, så lover vi at tage os godt af din bil. Med vores komplette rustbehandling bliver både undervogn, hjulkasser, hulrum og døre beskyttet imod rust. Vi er detaljerede og passionerede i vores arbejde, og du er altid velkommen til at spørge, hvis du ønsker uddybende informationer om vores arbejdsprocesser. Som et certificeret AutoMester-værksted kan du trygt overlade din bil i vores hænder.

Book en tid til undervognsbehandling

Vil du have udført en undervognsbehandling i topkvalitet, så tøv ikke med at ringe til os på 59 31 53 73. Du finder vores værksted i Vig, hvorfra vi hjælper bilister fra hele Odsherred området.